Utóljára frissítve: 2020. Április 20.

Kérjük figyelmesen olvassa el a Felhasználási Feltételeket (továbbiakban “feltételek”, “szabályzat”, “felhasználási feltételek”) mielőtt a RisingStack által (továbbiakban “mi”, “miénk”, “általunk”) működtetett Weboldalt vagy Szolgáltatást igénybe veszi.

Az Ön hozzáférése és használati joga a Szolgáltatásunkhoz és Weboldalunkhoz annak a feltétele, hogy elfogadja a Felhasználási Feltételeket és együttműködik a szabályzatban lefektetett szabályokkal. Ezek a szabályok vonatkoznak minden látogatóra, felhasználóra és olyan személyekre akik hozzá kívánnak férni a Weboldalunkhoz és Szolgáltatásunkhoz.

Szolgáltatás

Azáltal, hogy használatba veszi a Szolgáltatásunkat vagy Weboldalunkat, Ön elfogadja a Felhasználási Feltételeket. Amennyiben bármelyik részével nem ért egyet a feltételeknek, Önnek nincsen jogosultsága ahhoz, hogy hozzáférjen vagy használja a Szolgáltatásunkat vagy Weboldalunkat.

Felhasználói Fiókok

Amikor regisztrál, vagy fiókot hoz létre a Szolgáltatásban vagy a Weboldalon, akkor garantálja, hogy Ön 18 évesnél idősebb, és az Ön által megadott információk pontosak, teljesek, és mindenkor aktuálisak.

A pontatlan, hiányos vagy elavult információk az Ön felhasználói fiókjának azonnali megszűnését eredményezhetik a Szolgáltatásban vagy a Weboldalon. Ön felelős a fiókja és az ahhoz tartozó jelszó titkosságának megőrzéséért, ideértve, de nem kizárólag, a számítógéphez és / vagy a fiókhoz való hozzáférés korlátozását is. Ön beleegyezik, hogy felelősséget vállal minden olyan tevékenységért, amely a fiókjában és / vagy az Ön jelszava használatával történik, függetlenül attól, hogy a jelszavát a mi Szolgáltatásunk vagy Weboldalunk vagy egy harmadik fél által nyújtott szolgáltatás kezeli.

Megfelelő felhatalmazás nélkül nem használhatja fel más személy vagy szervezet nevét, vagy olyan nevet amely törvényesen nem áll rendelkezésre használatra, vagy olyan nevet vagy védjegyet, amelyre Önön kívül más személy vagy szervezet jogot tart fennt. Nem használhat felhasználónévként sértő, vulgáris vagy obszcén nevet.

Szellemi Tulajdon

A Szolgáltatás vagy a Weboldal, valamint annak minden tartalma, funkciója és funkcionalitása a RisingStack Kft. kizárólagos tulajdonát képezi. Védjegyeink és a Weboldalon vagy Szolgáltatásunkban található tartalom a RisingStack Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül semmilyen más termékkel vagy szolgáltatással összefüggésben nem használhatóak fel. A weboldal vagy a szolgáltatás nem scrapelhető vagy crawlolható a RisingStack előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül.

Linkek más weboldalakhoz

Szolgáltatásunk vagy weboldalunk linkeket tartalmazhat harmadik felek webhelyeihez vagy szolgáltatásaihoz, amelyek nem a RisingStack Kft tulajdonában vagy ellenőrzése alatt állnak.

A RisingStack Kft. nem gyakorol ellenőrzést és nem vállal felelősséget harmadik személyek webhelyeinek vagy szolgáltatásainak tartalmáért, adatvédelmi irányelveiért vagy egyéb gyakorlataiért. Nem vállalunk felelősséget ezeknek a szervezeteknek / magánszemélyeknek vagy a weboldalaknak a szolgáltatásaiért.

Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy a RisingStack Kft nem felelős sem közvetlenül, sem közvetetten az olyan károkért vagy veszteségekért, amelyeket az ilyen tartalmak, áruk vagy szolgáltatások bármely harmadik fél weboldalán, vagy azokon keresztül történő felhasználása, illetve az azokra való támaszkodás vagy annak felhasználása okoz.

Azt javasoljuk, hogy olvassa el a meglátogatott harmadik fél webhelyeinek vagy szolgáltatásainak feltételeit és adatvédelmi irányelveit.

Megszűnés

Azonnali hatállyal, bármilyen okból és korlátozás nélkül felmondhatjuk, vagy felfüggeszthetjük az Ön fiókját, és akadályozhatjuk a Szolgáltatáshoz vagy a Weboldalhoz való hozzáférést, előzetes értesítés vagy felelősségvállalás nélkül, ideértve, de nem kizárólagosan, a felhasználási feltételek megsértését.

Korlátolt felelősség

Sem a RisingStack Kft., sem annak igazgatói, alkalmazottai, partnerei, ügynökei, beszállítói vagy leányvállalatai semmilyen esetben sem felelnek közvetett, véletlenszerű, különleges, következményes vagy bármilyen más károkért, ideértve korlátozás nélkül az esetleges bevételkiesést, adatvesztést, a használati jog elvesztését, vagy bármilyen más immateriális veszteséget.

Irányadó jog

Ezeket a felhasználási feltételeket a magyar törvényeknek megfelelően kell alkalmazni és értelmezni.

A Felhasználási Feltételekben felsorolt bármely jogunk vagy rendelkezésünk végrehajtásának elmulasztása nem tekinthető e jogokról való lemondásnak. Amennyiben a jelen feltételek bármelyik rendelkezését érvénytelennek vagy végrehajthatatlannak ítéli meg a bíróság, az nem befolyásolja a fennmaradó rendelkezések hatályosságát.

Változtatások

Fenntartjuk a jogot, hogy saját belátásunk szerint bármikor módosítsuk vagy lecseréljük a felhasználási feltételeket.

Azzal, hogy a módosítások hatályba lépése után Ön továbbra is igénybe veszi a szolgáltatásunkat vagy weboldalunkat, Ön beleegyezik abba, hogy elfogadja a felhasználási feltételeket. Amennyiben nem ért egyet az új feltételekkel, akkor már nem jogosult a Szolgáltatás vagy a Webhely használatára.

Kapcsolatfelvétel

Ha bármilyen kérdése van a jelen Felhasználási Feltételekkel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az [email protected] címen.

Related topics